Mājas sacepums ar rīsiem un malto gaļu

Jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

  • 500 g maltās gaļas
  • 150 g rīsu
  • 200 g sīpolu
  • 200 g burkānu
  • 200 g dārza kāpostu
  • 100 g skābā krējuma
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 0,5 tējkarote kurkuma
  • Melnie pipari pēc garšas
  • Augu eļļa
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana:

No sākuma mums nepieciešams uzvārīt rīsus, taču, pirms to darāt, kārtīgi nomazgājiet tos. Tad katliņā lejiet trīs glāzes ūdens, ieberiet tajā rīsus (ūdens un rīsu attiecība – uz trīs glāzēm ūdens ir viena glāze rīsu). Šajā brīdī mums nepieciešams rīsu ūdenim klāt pielikt kurkumu un sāli – pus karoti no katras garšvielas, visu pārmaisiet.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru